16 abr 2018, 14:18

Мъгла над града 

  Poesía » Canción de autor
646 0 0

От мъглата над града

спуска се граблива птица.

В тишината на нощта

пърхат черни  завеса.

 

Gute Stimmung zieht mich an.

Gute Stimmung ist das beste Spiel in der Stadt. /2/

 

Струни тънки, струни силни

знаят всички тайни.

От китарата съзвучни

пеят с чувствата ни.

 

Припев...

 

Вън е мрачно и зловещо.

Колко сиво, колко тихо.

Ориентирът ми в нощта

е твоето топло тяло.

 

Припев...

 

За група "I eat kids" - София и Марко Кръстев

 

 

 

 

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??