1 may 2007, 8:49

Мъж 

  Poesía
585 0 3
                                     на сина ми

Сине мой, виждам вече си мъж.
Знай, че мъжкият жребий е тежък.
Свойта дума щом дал си веднъж,
ти не можеш на две да я срежеш.

Щом заложил си гордост и чест,
отстоявай я твърдо до края.
Ти поемаш по пътя си днес,
а какво да ти кажа не зная.

Ти си мъж и такъв остани.
Всяка битка посрещай по мъжки.
Смело, сине, по пътя тръгни,
но понякога връщай се в къщи.

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??