12 ago 2007, 16:56

Мъж и Жена 

  Poesía
496 0 1
Загледана през прозорец
към улицата в тоз малък градец,
чака дали ще дойде той,
страстна в тоз летен зной.

Той идва, но дали чака тя,
изморена от своята мечта,
нея я няма, къде е тя?
може би вече не вярва в любовта.

Той си тръгва, тъжен, уморен,
любовта му бездомна е пак в този ден,
тя се завръща, ах, тази съдба
пак раздели мъж и жена.

© Анастас Кисьов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??