7 may 2011, 12:13

Мъжете в живота ми 

  Poesía » De amor
1290 1 10

 

 

Мъжете в живота ми мидено бляскат.

Изчезват като пенести стъпки по плаж,

като вълни, заглушени от птичия крясък,

за неизплувал от морето екипаж...

 

Мъжете в живота ми слънчево дебнат

мисъл и сянка да слеят със мен.

Но рулят на кораба, с градуси дребни,

ритъмно не пасва на моя тичащ ден.

 

Мъжете в живота ми - ръце и очи

в дъгоцветна презморска фрегата,

не ме убедиха, че любовта не горчи.

Не доплуваха до мен и душата ми...

 

Сега ти си в живота ми - последен отскок

към яхта, която безкръвно се лашка...

Дано с теб не пропусна крайния срок

и да танцувам на пръсти... не с рибя опашка...

 

 

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??