6 dic 2011, 15:17

Мъжете знаят защо.... 

  Poesía » Otra
1255 0 23

Тя те чака на масата кротко
и не пита защо се забави,
нито пита на колко си водки,
и скандали от нищо не прави.
Тя не иска отчет за заплатата
и не казва - боли ме главата!
Слава богу не кара колата ти
и не се оправдава с децата.
А от други съвсем не ревнува,
не е мнителна с кой и къде си,
забележки не прави, че псуваш
и живота със нея е песен.
Тя изслушва... дори те разбира -
и да спори не е в състояние
Тя е просто бутилка със бира
и стои на ръка разстояние...

© Валерия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??