20 ago 2009, 22:03

Мъжка история 

  Poesía » Otra
730 0 5


Онази, дето спря да харесваш,
по навик гърба ти ще пази...
защото мрази да мрази
даже заслужено...
Нея не, но заблуди харесваш
и кучки, яко обучени,
да глозгат плътта ти до кокал,
на фона на спретнати вопли...
Да не кажеш отново,
че нищо не казах...
Ще има наказани.
Налей ми сега от Бейлиса...
Пусни ми Вангелис... и лягай -
ще сънуваш онази,
която не може да мрази,
дори и заслужено.

© Рот Блак Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??