24 jul 2008, 6:17

Мъжка раздумка 

  Poesía » Otra
974 0 12
           Приятелю,
защо се хвалиш
с броя на жените,
които ти си имал!

            И що намери
в тез изстинали постели?

            Впечатлил се бих
от броя на годините,
в които
любеше те
            истинска Жена!

© Борислав Пелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??