24.07.2008 г., 6:17 ч.

Мъжка раздумка 

  Поезия » Друга
918 0 12
           Приятелю,
защо се хвалиш
с броя на жените,
които ти си имал!

            И що намери
в тез изстинали постели?

            Впечатлил се бих
от броя на годините,
в които
любеше те
            истинска Жена!

© Борислав Пелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??