23 sept 2014, 10:15

Мъжката ми нощ 

  Poesía » De amor
364 0 0

Мъжката ми нощ

Майска вечер ме прегръща 
с топли влюбени ръце,
с нежен трепет ù отвръща 
мойто влюбено сърце.

Аз отлитам до звездите,
моята душа е в транс,
правя  планове за дните.
Не над всичко имам власт!

В тази нощ аз възмъжавах,
срещнах първата любов!
Пеех ли или заплаквах,
аз отправях своя зов!

Първите петли пропяха,
а на мен не ми се спи...
Часовете сякаш спряха!
Детството ми се стопи...

Утрото поруменява,
с него идва и деня!
Тази нощ за мен остава 
вододела ми в света...




© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??