Моят прояви каприз
и донесе на сервиз
старичката ни кола,
че повредена била.
Сам да беше ремонтирал,
но не можел, не разбирал,
на сервиза я домъкна
и дълбоко той се бръкна,
че сменили амортисьори,
бендикс, ротор и ресьори
и доляли антифриз...
Пусти мъжки му каприз!
Ех, да бяха ù сменили
старите ù ламарини,
в новичка да я превърнат,
чак тогава да я върнат.
© Иванка Морарова Todos los derechos reservados