12.10.2010 г., 15:10 ч.

Мъжки каприз 

  Поезия » Хумористична
758 0 4

Моят прояви каприз

и донесе на сервиз

старичката ни кола,

че повредена била.

 

Сам да беше ремонтирал,

но не можел, не разбирал,

на сервиза я домъкна

и дълбоко той се бръкна,

 

че сменили амортисьори,

бендикс, ротор и ресьори

и доляли антифриз...

Пусти мъжки му каприз!

 

Ех, да бяха ù сменили

старите ù ламарини,

в новичка да я превърнат,

чак тогава да я върнат.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??