МЪЖКИ ШЕПИ
Легло постлах във мъжки шепи -
блажено в него вечер да заспиш.
Със ласките на пламенния шепот -
трептиш в греха под старите липи.
Защо за теб са малки тези шепи?
Душата ти все тъй ли ще мълчи?
Затънеш ли отново в мисли слепи,
... Спасение са моите очи.
© Мимо Николов Todos los derechos reservados