15 may 2019, 22:41

Мъжки сълзи 

  Poesía » De amor
344 2 0

Мъжки сълзи

 

Горчат до болка мъжките сълзи.
На гърлото пресядат и изгарят
душата! А сърцето ти мълчи.
Във него нова рана те отварят!

Щом не е споделена любовта,
щом вярата отдавна е умряла,
щом тръгне си любимата жена
стрелката на часовника е спряла

и всичките надежди и мечти
превръщат се във жар недогоряла.
Тогава само мъжките сълзи
в сърцето и душата силно парят!

Мъжете плачат скришом в самота.
Потърсили любов, но не открили
обич от любимата жена.
те плачат тихо сълзите си скрили!

 

15.05.2019 г.

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??