26 jul 2023, 6:34

Мъжките сълзи 

  Poesía » De amor
237 1 0

Мъжките сълзи

 

 

Красиви ли са мъжките сълзи,

когато плачат силните мъже!

Боли душата. Раната кърви!

А те не спират в тяхното сърце!

 

Красиви ли са мъжките сълзи,

родени от любов и изневяра?

Болката събрана в две очи,

изгубили надежда, сила, вяра!

 

Красиви ли са мъжките сълзи,

когато любовта е надалече

и само спомен връща те преди!

Прекрасен спомен, като болка вечен!

 

Когато плаче мъжкото сърце,

излъгано, самотно във забрава

като звезда в безкрайното небе

дори и без любов не се предава!

 

Красиви ли са мъжките сълзи?

Красива ли е болката в душата?

Дали красиво е да те боли,

когато си самотен в тишината?

 

Човек обича, страда и мълчи!

Дори и болката се преживява!

Красиви ли са мъжките сълзи?

Следа в сърцето винаги оставят!

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??