Мъжкото рамо по-здраво от камък,
на него да се опреш като дете,
пробужда силен горещ пламък,
и топли твоето сърце.
Верен приятел наш,
когато сме паднали в пропаст дълбока,
искаме да усетим топлия плаж,
спасява ни усмивката му широка.
Мъжът, силен и могъщ,
по-безстрашен и от лъв,
подкрепя ни в трудности,
силната опора свързва ни.
Поплачи на неговото рамо,
когато имаш нужда ти,
трябва да го погледнеш само,
и ще забравиш своите беди!
© Kristin Kostova Todos los derechos reservados