2.08.2018 г., 23:53 ч.

Мъжкото рамо 

  Поезия
838 2 0

Мъжкото рамо по-здраво от камък, 

на него да се опреш като дете, 

пробужда силен горещ пламък, 

и топли твоето сърце. 

 

Верен приятел наш, 

когато сме паднали в пропаст дълбока, 

искаме да усетим топлия плаж, 

спасява ни усмивката му широка.

 

Мъжът, силен и могъщ, 

по-безстрашен и от лъв, 

подкрепя ни в трудности, 

силната опора свързва ни. 

 

Поплачи на неговото рамо, 

когато имаш нужда ти, 

трябва да го погледнеш само, 

и ще забравиш своите беди! 

 

 

© Kristin Kostova Всички права запазени

Стихотворение за силната подкрепа на мъжа. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??