21 ene 2014, 22:25

Мъжкото сърце 

  Poesía » De amor
826 0 6

Мъжкото сърце

 

Мъжкото сърце е бездна, пълна с болка...

Ако я видиш... имаш две възможности...

Или да си тръгнеш (което е по лесното)...

като тръшнеш вратата след себе си...

Или да останеш в бездната...

 

Той може да мине като торнадо през теб...

Да опустоши сърцето и душата ти...

Да останеш на пясъка гола...

премръзнала и свита на кълбо...

като пустинна роза...

която търси оазиса на душата си...

 

Може да те заведе в пещерата си...

Същата, като на Али Баба...

Пълна със злато и скъпоценности...

Където всичко е за теб...

Но не и той... него винаги го няма...

А ти ще си поредното му украшение...

Затворена и превърнала се в зла мумия...

но пазителка за съкровището му...

 

Може да те зарази със своето аз...

Да се загубиш в него...

Да слезеш на дъното...

да страдаш и да се търсиш...

без да се намираш... обезсърчена...

до невъзможност... защото той е великия...

а ти си лошата и непослушната...

детето което  не знае как да живее...

и може винаги да бъде наказано...

 

Може и да си му всичко...

Снежанка... Спящата красавица... Богиня...

Болката може да изригне като вулкан от бездната...

А ти да си на върха му... да си лавата...

Да гориш с пламъка на страстта му...

Да се слееш с неговия огън...

Да се вплетеш в неговия свят...

Да дишаш и да споделяш мислите му...

Да спиш върху килим от цветя...

И да пиеш от душата му жива вода...

Биле да се стича по устните ти....

Жар да гори в душата ти...

 

Дали ще ти стигне живота...

Да се срещнеш с тези сърца...

И как да намериш последното...

Е твоята съдба...

И въпреки не спирай да търсиш...

Животът е живот...

когато е споделен между две сърца...

 

© АннаМари Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ена...радвам се на топлото в думите ти...
  • Хубаво!!!
    Добре дошла и от мен!
    Интересно представена и реализирана тема... чудесно си го казала!
    Поздравления!
  • Благодаря Дани...тук намирам приятели с мислите си...хубаво ми е...
  • Изненада ме и много ми хареса!
    И аз съм някъде там между редовете ти, лутам се, търся, изгубих се!
    Радвам се, че си при нас Ани!
  • Благодаря...спокойно ми е тук...и някак уютно...и топло...
  • любовни поуки за мъжете ще ни очакват - хубаво
    Добре дошла!
Propuestas
: ??:??