Наивни сме мъжете, простовати,
мишени за ловуващи жени...
Но пък с претенциите сме богати
и смятаме... че ние сме ловци...
Да, такива сме, елементарни!...
Щом видим дупе, губим и акъл,
и сутрин случва се, това е вярно,
да сме в менюто на Ам-гъл...
Когато ни събуди махмурлука
и видим, как усмихва се кокетно
трофеят от пиянската ни слука -
Създание от женски пол... чудесно...
Поуката - или отказваш алкохола,
или приемаш, че ще те "отстрелят",
когато е опората последна столът,
а някои... и тротоара сменят...
Е, я не съм от тях, затуй, Наздраве!
Какво е писано, те тва, че стане!
Отивам в бара с вяра, на пияно,
блондинката мечтана... да ме хване...
22.11.2020.
Георги Каменов
Вдъхновение - коментарът на Таня Мезева (tanq_mezeva) към стихото ми "Посветено на най-нежните... крокодили" и моят отговор, към него.
Благодаря с усмивка на Таня за това ухилено вдъхновение :0))
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Мерсаж за коментара 😋