27.12.2020 г., 12:08 ч.  

Мъжът, като част от менюто на една жена 

  Поезия » Хумористична
505 0 3

Наивни сме мъжете, простовати,

мишени за ловуващи жени... 

Но пък с претенциите сме богати

и смятаме... че ние сме ловци... 

 

Да, такива сме, елементарни!...

Щом видим дупе, губим и акъл, 

и сутрин случва се, това е вярно, 

да сме в менюто на Ам-гъл...

 

Когато ни събуди махмурлука 

и видим, как усмихва се кокетно

трофеят от пиянската ни слука -

Създание от женски пол... чудесно... 

 

Поуката - или отказваш алкохола,

или приемаш, че ще те "отстрелят",

когато е опората последна столът, 

а някои... и тротоара сменят... 

 

Е, я не съм от тях, затуй, Наздраве!

Какво е писано, те тва, че стане!

Отивам в бара с вяра, на пияно, 

блондинката мечтана... да ме хване... 

 

22.11.2020.

 

Георги Каменов 

 

Вдъхновение - коментарът на Таня Мезева (tanq_mezeva) към стихото ми "Посветено на най-нежните... крокодили" и моят отговор, към него.

Благодаря с усмивка на Таня за това ухилено вдъхновение :0))

© Георги Каменов Всички права запазени

Наи-опасният е крокодилът
скрил си зъбките... с червило...
И не личи зелената му кожа
в красивата, усмихната госпожа.
А зад очите нежнички, прикрити ...
  434 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тук даже съм много скромен бих искал да уточня, Валентине 😊
    Мерсаж за коментара 😋
  • На мен лично да съм момче ми харесва 😋
    Весели Празници и на теб, Пепи 🌲
  • Разминаването е в това, че момичетата се превръщат в жени, а мъжете - в момчета.
    Весели Празници!
Предложения
: ??:??