9 nov 2013, 21:53

Мъката 

  Poesía » Filosófica
345 0 0

Къде е истината
 на живота?
Зародиша на семето
 къде е?
Нима за кръста тежък
 на Голгота
човекът е създаден
 да живее?!

На Мъката
 гнездото е Човека,
на хората в сърцата
 тя живее,
така е ставало
 от памтивека!
Без мъка може ли
 да се живее?!


  08.10.1974 г.

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??