9.11.2013 г., 21:53 ч.

Мъката 

  Поезия » Философска
347 0 0

Къде е истината
 на живота?
Зародиша на семето
 къде е?
Нима за кръста тежък
 на Голгота
човекът е създаден
 да живее?!

На Мъката
 гнездото е Човека,
на хората в сърцата
 тя живее,
така е ставало
 от памтивека!
Без мъка може ли
 да се живее?!


  08.10.1974 г.

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??