2 feb 2008, 9:21

Мълчание! 

  Poesía
448 0 3

Повече не говори!
Аз няма да повярвам.
Обяснения не искам!
От тях много ще боли...

 

 

Въпроси... Да, задавам!
Но отговор не търся!
Този път спести лъжата.
Нека просто да си замълчим...

 

 

Гневни изблици не чакай!
Аз даже няма да заплача.
Във мене нежност не търси!
Сила само ми остана...

 

 

Приятел да си ми, не искай!
Да те отпратя няма да посмея.
Със себе си сърцето ми вземи.
То твое е, макар и незаслужено...

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??