17 sept 2008, 12:11

Мълчание 

  Poesía » De amor
455 1 0
   Прегърни ме... нека помълчим...    
                                        Има ли значение коя съм?                                        
                                        Ако искаш мисли, че е сън -
                                        хубав сън... но нека да мълчим

                                         Целуни ме! Нека помълчим,
                                          не чуди се, че не питам кой си, 
                                          нали е сън - спокойно спи
                                          и сънувай... Но нека да мълчим

Погали ме! Но нека да мълчим,
нима са нужни имена сега?
Та те ще усложнят съня
и ще боли... Нека да мълчим...

    Аз зная кой си, но трябва да мълча,
говорим ли за чувства и сълзи?
Мълчим... Мълчим... А как боли,
           щом не трябва да казваш ''Обичам те''.

© Валентина Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??