14 feb 2010, 16:01

Мълчание 

  Poesía » Otra
337 0 0

Мълчанието истински убива,

мълчанието мисълта изпива/приспива,

мълчанието прави ни безлични,

оковите ни стават безразлични.

 

Искаш ли да бъдеш уважаван,

трябва да не бъдеш притежаван,

трябва да останеш вечно верен,

на принципите свои суеверен.

 

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??