Мълчанието истински убива,
мълчанието мисълта изпива/приспива,
мълчанието прави ни безлични,
оковите ни стават безразлични.
Искаш ли да бъдеш уважаван,
трябва да не бъдеш притежаван,
трябва да останеш вечно верен,
на принципите свои суеверен.
© Рот Кив All rights reserved.