24 feb 2016, 7:43

Мълчи, Сърце! 

  Poesía » De amor
891 1 9

Мълчи, Сърце! Не ми изневерявай!

Недей да шепнеш в тъмнината обещания!

И същността ми не превръщай във оазис

Сред пясъчните бури от желания!

 

Мълчи, Сърце! Не ме оставяй

Да скитам, търсейки във пустошта

Съкровищния Остров на забрава,

Обсебил всички сетива!

 

Мълчи, Сърце! Не ме подвеждай!

Все пак...отдавна в мен туптиш...

Недей пулсира със надеждата,

Че можеш Разума да вразумиш!

© Елена Даскалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??