24.02.2016 г., 7:43 ч.

Мълчи, Сърце! 

  Поезия » Любовна
893 1 9

Мълчи, Сърце! Не ми изневерявай!

Недей да шепнеш в тъмнината обещания!

И същността ми не превръщай във оазис

Сред пясъчните бури от желания!

 

Мълчи, Сърце! Не ме оставяй

Да скитам, търсейки във пустошта

Съкровищния Остров на забрава,

Обсебил всички сетива!

 

Мълчи, Сърце! Не ме подвеждай!

Все пак...отдавна в мен туптиш...

Недей пулсира със надеждата,

Че можеш Разума да вразумиш!

© Елена Даскалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??