17 jun 2007, 12:30

Мълчиш! 

  Poesía
589 0 7
 

Мълчиш, а покрай мен звездите плачат...

Мълчиш! Усещам твоя дъх студен!

Мълчиш и в погледа ти грачат

гарвани в сив рефрен!


Мълчиш, а нощта е тъй далече...

С коси прикривам своите сълзи.

Мълчиш? Та ти забрави вече

Любовта и нашите мечти...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??