14 sept 2008, 23:58

Мъничка надежда 

  Poesía
386 0 0

Защо да крия, че те обичам
нали мен ще ме боли,?
Обичам те, нима е грях,
всеки ден ми липсваш ти.
 
Макар да си заел малка част
от сърчицето ми ти,
означаваш много за мен.

Но ми липсва надежда,
за да повярвам, че някой ден ще бъдеш с мен,
но ще се опитам да повярвам,

че някъде може и
да има съвсем мъничка НАДЕЖДА!                

© Джулияна Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??