14.09.2008 г., 23:58 ч.

Мъничка надежда 

  Поезия
382 0 0

Защо да крия, че те обичам
нали мен ще ме боли,?
Обичам те, нима е грях,
всеки ден ми липсваш ти.
 
Макар да си заел малка част
от сърчицето ми ти,
означаваш много за мен.

Но ми липсва надежда,
за да повярвам, че някой ден ще бъдеш с мен,
но ще се опитам да повярвам,

че някъде може и
да има съвсем мъничка НАДЕЖДА!                

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??