24 ago 2008, 3:53

Мъртви сенки 

  Poesía
678 0 3

Замъглен е полъхът на умрелите мечти,
унищожени са чувствата, живели във тези души.
Безмилостен е вятърът към разбитите сърца,
и остро, като мъртъв смях, пронизва ги смразяващата лунна светлина.

 

Забравените спомени във тихите сенки
спотайват се тихо и мрачно в нощта.
И телата им слаби, изпити и тънки,
пречупват се от напрегнатата и студена тишина.

 

Между милионите сияйни и плахи звезди,
разнася се тиха, лирична мелодия.
И така трепетно тези мъртви сълзи,

накрая изпадат в нежна еуфория.

© Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??