7 feb 2018, 20:26

Невъзможно 

  Poesía » Filosófica
473 0 0

Дали бих бил нарекъл някого комик,

ако човекът имитира Чарли Чаплин?

Едва ли бих посмял дори за миг

пред някого да бъда толкоз нагъл –

върху му да излея "етикети",

та след това – махленските "тромпети"

да ме преследват чак до гроба!!!

Обидно е!!! Та таз особа ще ме заплюе –

ще рече: "Не те познавам вече!"

Не! Не! Не бива тъй човече!!!

Така че ти танцувай с вилица и хлебец,

и удряй по земята със бастуна здраво!

Останалите – мътните ги взели!

А аз пък ще ти кажа: "Браво!!!"

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??