29 nov 2004, 12:45

На 17 

  Poesía
1224 0 0
Когато вече се налага
пътя свой да избереш
всеки почва да помага
избора в живота да съзреш.

А когато си на 17
и земята е във твоите крака
няма нищо по-прекрасно
от детската ти сбъдната мечта!

© Ана Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??