9 may 2016, 12:34

На три спирки от нея 

  Poesía » De amor
322 0 3

Снегът покрива бавно
нежната земя.
Влакът се движи плавно
по релсите на любовта.
Минутите минават бавно
до спирката една.
Където те очаква
любимата жена.

 

Но вятърът студен няма да ме спре
да бъда с нея този ден.
В прегръдките ми ще се озове
ще бъде тя до мен.

 

Денят свърши и настана тъмнина
с нея трябва да се разделя.
А влакът тръгва,
но по релсите на самота.
Връща ме, където
падаше снега.

© Da Travu Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??