9 мая 2016 г., 12:34

На три спирки от нея 

  Поэзия » Любовная
321 0 3

Снегът покрива бавно
нежната земя.
Влакът се движи плавно
по релсите на любовта.
Минутите минават бавно
до спирката една.
Където те очаква
любимата жена.

 

Но вятърът студен няма да ме спре
да бъда с нея този ден.
В прегръдките ми ще се озове
ще бъде тя до мен.

 

Денят свърши и настана тъмнина
с нея трябва да се разделя.
А влакът тръгва,
но по релсите на самота.
Връща ме, където
падаше снега.

© Da Travu Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??