15 mar 2016, 21:55

На... 

  Poesía » Otra
452 0 8

Във огледалото видях едно момиче
със тъжни и загадъчни очи,
а отстрани проблеми тичаха
и надпреварваха се кой да я срази.

Не си хареса отражението,
по бузите потекоха сълзи
проблемите пък вкупом се закискаха
-О, колко хубаво, че много я боли!

А ангелче на рамото седеше
и искаше сълзите и да спре
прегърна я и нежно и прошепна,
че пътят и ще тръгне надобре.

Бъди усмивка, много се обичай,
бъди море от щастие и любов,
бъди успех и със късмета тичай,
бъди и зов, и блян, и благослов.


Посветено

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??