6 ago 2013, 12:10

На А... 

  Poesía » De amor
580 1 0

 На А...

Искам ръцете ти да усетя в дъжда,

искам гласа ти да чуя сега,

искам сърцето ти да почувствам в нощта,

искам очите ти да видя на мига!

 Искам до теб да се събудя на сутринта,

искам да няма в мислите ти никаква тъга,

искам сякаш с вълшебство лицето ти да озаря,

искам погледът ти да блести като утринна роса!

 Искам да усещаш любовта ми както огнена зора,

искам да ти дам магията на радостта,

искам телата да се слеят с вечността,

искам да ти докажа илюзията за смъртта!

 
 Искам пътят към душата ти да осветя,

искам капчица от младостта да ти даря,

искам да опиташ от красотата на деня,

 

искам ти да бъдеш моята съдба!

 

 

 

 

© Александра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??