24 nov 2005, 6:30

НА АРЕНАТА 

  Poesía
1185 0 5
             Пак съм аз, драги приятелю
             тук съм  -за пореден път
             главен герой
             сред кръвожадна публика
             гладиаторът на арената
             дръзнал да предизвика
             врага си в двубой.
             Борба не за чест ,не за слава,
             а за живота и хляба.
             Но преди да потъна в забрава
             на публиката  ще вдигна адреналина,
             те са жадни за кръв ,
             късче по късче  ще ме дават на звяра.
             Е, тук не очаквай реми
             скъпи приятелю
             Това не е битка за слава,
             а за живота и хляба-
             или те има
             или те няма!

© Галина Кралева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??