28 feb 2008, 8:38

На Б... 

  Poesía
804 0 9

Бавно, бавно умираш.

Не се разбираш.

Защо

търсиш живота

в смъртта?

Не чувстваш ли

как силно те обичам

и колко много искам

да те спася?

 

© Мария Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??