Feb 28, 2008, 8:38 AM

На Б... 

  Poetry
712 0 9

Бавно, бавно умираш.

Не се разбираш.

Защо

търсиш живота

в смъртта?

Не чувстваш ли

как силно те обичам

и колко много искам

да те спася?

 

© Мария Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??