16 sept 2024, 11:34

На Баба и Дядо 

  Poesía
94 0 0

Цял живот ръка в ръка,

мъки, радости делили,

чрез проблемите така,

себе си сте съхранили.

 

И ето, че настъпи ден,

ти си тук, а тя е там,

на безсилието в плен,

всеки да остане сам.

 

Дядо, Бабо, съжалявам,

щом животът сподели,

недостойно е, признавам,

че смъртта ви раздели.

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??