26 mar 2010, 7:13

На Боби 

  Poesía » De amor
567 0 0

Онази нощ ти дойде,
за да ми кажеш "Сбогом",
макар и не с банални думи,
макар с "Майка ти стара, кучко!"
и разхвърляните варели

пред дома ми.

А аз не разбрах

дали се сбогуваш.
Помислих,

че ми казваш "Довиждане".
И дори не ме заболя
от твоите обиждания.

Затова сега всяка нощ те сънувам.
Всяка нощ насън се сбогуваме.
Прегръщам те силно и те целувам.

...

Събуждам се на разсъмване...

© Грета Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??