2 jun 2016, 11:39

НА БОТЕВ 

  Poesía » Civil
822 2 6

 

Един младеж на двадесет и осем

на втори юни своя връх избра.

Дължим и нему гордостта, че носим

в сърцата си родината добра.

 

Един поет написа със кръвта си

най-истинската дума „Свобода“!

Все още тя Околчица оглася

и в нас оставя огнена следа.

 

Ще запищят сирените, а ние,

с дълбока почит ще се поклоним

пред неговата борбена стихия,

пред българина горд и несломим!

02. 06. 2016 г.

Русе

 

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??