31 ago 2023, 12:48

На брега на морето 

  Poesía » De amor
214 1 0

Мечтая да съм на брега на морето,

да слушам на вълните шума,

вперила поглед нагоре,

да шепна мечти на звездите. 

 

Мечтая за топла прегръдка, 

да гледаме заедно луната, 

как през небето танцува, 

докато навън царува тъмата.

 

Мечтая да гледам вълните,

забила в пясъка пръсти.

Или по плажа волно да тичам,

да забравя за всички тревоги. 

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??