Aug 31, 2023, 12:48 PM

На брега на морето 

  Poetry » Love
213 1 0

Мечтая да съм на брега на морето,

да слушам на вълните шума,

вперила поглед нагоре,

да шепна мечти на звездите. 

 

Мечтая за топла прегръдка, 

да гледаме заедно луната, 

как през небето танцува, 

докато навън царува тъмата.

 

Мечтая да гледам вълните,

забила в пясъка пръсти.

Или по плажа волно да тичам,

да забравя за всички тревоги. 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??