4 ago 2013, 18:22

На човешки 

  Poesía
279 0 0

Превеждам на човешки.

Докога

От слизане ме заболя.

Време е

човекът аз да преведа -

към световете в него

и край него.

Непознати - те за човека,

той - още повече, за тях.

Като братя те се търсят,

слепи и невиждащи,

но си принадлежат.

Вървят в обратната посока,

невярващи в кръга.

Изгубени от себе си,

открити в неизвестността.

Човекът е вселена

за своята душа.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??