28 mar 2010, 10:28

На Цветница 

  Poesía
627 0 1

На Цветница

 

Безумие ли е да вярваш,

че има топлина,

която топли дните ни.

Безумие ли е да вярваш,

че има любов,

която прави цветни дните ни.

Точно днес

нека си пожелаем:

Да бъде цветно в душите ни!

© Вяра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??