28 мар. 2010 г., 10:28

На Цветница 

  Поэзия
635 0 1

На Цветница

 

Безумие ли е да вярваш,

че има топлина,

която топли дните ни.

Безумие ли е да вярваш,

че има любов,

която прави цветни дните ни.

Точно днес

нека си пожелаем:

Да бъде цветно в душите ни!

© Вяра Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??