Посветено е на кеч-легендата Джеф Харди, който напусна федерацията
Ти беше за нас религия и икона,
в теб вярвахме като в Бог!
Ти ни научи мечтите си да гоним,
ти беше идолът в нашия живот!
Ти ни показа как се става,
когато се сгромолясаш с трясък,
как с усмивка се продължава
и какво се крие зад привидния блясък!
Ти ни доказа, че всичко се постига,
когато има желание,
че само сила не стига
в някакво начинание!
Пред очите ни се развиваше,
следяхме всяка твоя стъпка,
адреналина ни вдигаше
и не изчезваше голямата тръпка!
Не беше никак банален,
а винаги различен!
За нас си беше Мистър Идеален,
затова си и така обичан!
Не играеше роли фалшиви,
рискът беше второто ти аз
и ние сме адски щастливи,
че всичко правеше заради нас!!!!
Защо реши да си отидеш?!
Във нас ли е вината?!
Не можа ли ти да видиш
безграничната любов в сърцата?!
Тръгни, щом е вече решено!
Ние ще станем за последно на крака,
за да ти покажем,
че завинаги оставаш в нашите сърца!!!
© Т.Т. Todos los derechos reservados
това кърти просто!!!!!