6.03.2010 г., 13:57 ч.

На Джеф Харди 

  Поезия » Друга
631 0 4

Посветено е на кеч-легендата Джеф Харди, който напусна федерацията

 

Ти беше за нас религия и икона,

в теб вярвахме като в Бог!

Ти ни научи мечтите си да гоним,

ти беше идолът в нашия живот!

 

Ти ни показа как се става,

когато се сгромолясаш с трясък,

как с усмивка се продължава

и какво се крие зад привидния блясък!

 

Ти ни доказа, че всичко се постига,

когато има желание,

че само сила не стига

в някакво начинание!

 

Пред очите ни се развиваше,

следяхме всяка твоя стъпка,

адреналина ни вдигаше

и не изчезваше голямата тръпка!

 

Не беше никак банален,

а винаги различен!

За нас си беше Мистър Идеален,

затова си и така обичан!

 

Не играеше роли фалшиви,

рискът беше второто ти аз

и ние сме адски щастливи,

че всичко правеше заради нас!!!!

 

Защо реши да си отидеш?!

Във нас ли е вината?!

Не можа ли ти да видиш

безграничната любов в сърцата?!

 

Тръгни, щом е вече решено!

Ние ще станем за последно на крака,

за да ти покажем,

че завинаги оставаш в нашите сърца!!!

© Т.Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??